Sirius е стъклена структурираща чаша за вода и е за домашно ползване.Чашата може да бъде използвана за пиене и на други напитки, освен вода. Всяка течност съдържа вода и затова реструктуриращите ефекти могат да се наблюдават и при смутита, фрешове и други здравословни напитки. За най-добър ефект, напитката трябва да престои в чашата Sirius поне 5 минути, така ще може да приготвяте своята сутрешна, здравословна напитка.

Името на чашата идва от звездата Сириус, която е най-ярката звезда на нощното небе. Сириус всъщност се състои от две звезди, Сириус А и Сириус В, които кръжат една около друга. 

В древен Египет, Сириус имал важно символично и религиозно значение, тъй като появата му на хоризонта, точно преди изгрев слънце, давала началото на ежегодното разливане на р.Нил от коритото си. След 70 дни, когато Сириус отново се появел, започвал периода на просперитет, както и на упорита работа.

 

Чашата трябва да се измива на ръка, тъй като миялните машини могат да отслабят действието, което програмираното стъкло има по време на структуриращия процес. Sirius може да бъде използван в непосредствена близост до компютър, но избягвайте да го оставяте до работеща микровълнова фурна.  

 

Предимства:

  • стъклена структурираща чаша за домашно ползване
  • лесна за почистване при консумиране на смутита, фрешове и други здравословни напитки
  • размер 0.25 l
  • полезна за здравето и околната среда
  • произведена в Slovenia, EU

 

 

Цветове:
Размер: 0,25 l
  
Цена в уеб магазин:
27,00 лв
  
Редовна цена:
 30,00 лв   -10%
Добави в кошницата
Код на продукта: Glass Sirius