Процес на закупуване, общи положения и условия.

Начало | Интернет магазин  « Стъклена гарафа Vodan  Политика за ... »

Процес на закупуване, общи положения и условия.

1. Избор на продукт

Кликнете върху избрания продукт. Ако имате нужда от помощ, разгледайте “Как да изберем своята бутилка Flaška ?”

 

След избора на продукт, изберете модел/цвят и желания размер.

Поставете продукта във Вашата кошница, изберете бутон "Приключи".

 

При желание за персонализиране на Вашата бутилка, чрез  отпечатване на име или фирмено лого върху неопреновия калъф, след като изберете съответната бутилката в поръчката си, моля изберете и следната позиция като за целта вижте тук.Поставете във Вашата кошница, и отново изберете бутон "Приключи".

В графа Забележка на Вашата Поръчка моля, впишете текста, който искате да бъде отпечатан.

Внимание! Персонализирането се извършва само върху моделите, чиито калъфи са изработени от неопрен. 

 

2. Оформяне на поръчката

Ако това е окончателния вариант на поръчката. Кликнете върху бутон “Преглед”.

Изберете начин на доставка и плащане.

Въведете името си и необходимите данни в полетата на формата за поръчка.

Изпратете поръчката избирайки бутон “Изпрати поръчката сега”.

 

3. Потвърждение на поръчката

Вие ще получите копие от поръчката на Вашия имейл.

 

4. Доставка

Варианта на доставка е с наложен платеж - сумата се заплаща на куриера в момента на доставката. 

Срокът на доставка е от 1 до 5 работни дни. При закупуване на 4 или повече продукта доставката е безплатна.

Внимание: При получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да констатирате това в присъствието на куриера и да се обърнете към него за протокол за увредена пратка.

ДОСТАВКАТА СЕ ИЗВЪРШВА ОТ КУРИЕРСКА ФИРМА "СПИДИ".

 

4. Връщане и замяна


ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА. РЕКЛАМАЦИИ.

На основание чл.55, ал.1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП) ПОТРЕБИТЕЛЯТ в 14 (четиринадесет) дневен срок от доставката има право да се откаже от сключения договор, като върне поръчаната стока при следните условия:

  • ПОТРЕБИТЕЛЯТ предварително писмено трябва да информира ТЪРГОВЕЦА на имейл адрес info@flashka.bg, че на основание чл.55, ал.1 ЗЗП се отказва от договора, като задължително посочи: име, номер и дата на поръчка, да уточни дали желае замяна на продукта или връщане на сумата за закупената стока. Да потвърди кога и къде ще върне стоката и при необходимост да посочи банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока.
  • Стоката трябва да бъде върната от ПОТРЕБИТЕЛЯ със следните придружаващи документи: поръчка, касова бележка с прикрепен фискален бон или фактура.
  • Стоката да не е употребявана, повредена и с нарушена цялост и да са налични всички придружаващи я етикети, стикери и части предоставени от ТЪРГОВЕЦА. 
  • Всички транспортни и други разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на ПОТРЕБИТЕЛЯ.

До момента на обратното предаване на стоката от страна на ПОТРЕБИТЕЛЯ на ТЪРГОВЕЦА, рискът от случайното й погиване или повредждане се носи изцяло от ПОТРЕБИТЕЛЯ. 
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯ се възползва от правото си по чл.55, ал.1 ЗЗП при положение, че е изпълнил посочените по-горе условия, ТЪРГОВЕЦЪТ се задължава да му възстанови заплатената сума по банков път, в срок от пет работни дни от връщането на стоката.

В случай на уговорена замяна на продукта, поради установени фабричен дефект или грешка при доставката на продукта, ТЪРГОВЕЦА се задължава да изпрати за своя сметка продукта за замяна на ПОТРЕБИТЕЛЯ.