Програмирано стъкло

FLASKA - ПРОГРАМИРАНАТА БУТИЛКА ЗА ВОДА

 

След като налеем вода във Flaska - програмираната бутилка за воданейната структура се променя в рамките на 5 минути. Структурата на водата става подобна на структурата на изворната водавкусът и става по-добър и в същото време нейната генотоксичност се намалява с 45%.

 

Как програмираната бутилка за вода променя структурата на водата?

 

Силицият е основният градивен компонент в състава на стъклото (обикновено 71%). В нашата иновативна TPS технология се използва способността на силиция добре да съхранява информация. На първия етап "стандартаните" бутилки се доставят от фабриката за стъкло. Същите в последствие се обработват с TPS технологията в нашето производствено звено. Тази обработка преминава през 4 етапа с цел постигане на най-добра ефективност на действие на самата Flaska.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Оргонови оръдия

 

Технология за Програмиране на Силиции

 

 

Технология за програмиране на силиция (TPS) е създадена от компанията Flaska d. d., на базата на девет годишен опит. Технологията се базира на натрупаните знания от пионерите в науката, като Dr Wilhelm Reich, Viktor Schauberger, Masaru Emoto и други.

 
В TPS технологията се използват устройства на немския производител Bioaktiv.

 

Програмирането на стъкло и последващото подобряване на качествата на водата са част от все още сравнително неразвит и непознат дял от науката. Поради това, озадачените погледи и възможния скептицизъм не ни изненадват въобще. Ако можете, оставете на страна всички съмнения и изпробвайте бутилката Flaska в действителност. Ние сме убедени, че ще бъдете приятно изненадани, както многото използвали Flaska преди Вас.