Начало | Стъклена бутилка  « Структуриране на ...  Пластмасови бутилки »

Програмиране на стъкло

FLASKA - ПРОГРАМИРАНАТА БУТИЛКА ЗА ВОДА

 

След като налеем вода във Flaska - програмираната бутилка за вода, нейната структура се променя след 5 минути. Структурата на водата става близка до структурата на изворната вода, вкусът и е по-добър и в същото време нейната  генотоксичност намалява с 45%.

 

Как програмираната бутилка за вода променя структурата на водата?

 

Силицият е главния компонент на стъклото (обикновено 71%). Нашата иновативна TPS технология използва факта, че силиция "съхранява" добре информация. На първия етап "стандартаните" бутилки се доставят от фабриката за стъкло. Същите в последствие се обработват с TPS технологията в нашето производствено звено. Тази обработка преминава през 4 етапа с цел постигане на най-добра ефективност на действие на самата Flaska.

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Оргонови оръдия

 

Технология за Програмиране на Силиции

Технология за програмиране на силиция (TPS) е създадена от компанията Flaska d. d., на базата на девет годишен опит. Технологията се базира на натрупаните знания от пионерите в науката, като Dr Wilhelm Reich, Viktor Schauberger, Masaru Emoto и други.


В TPS технологията се използват устройства на немския производител Bioaktiv.

 

Програмирането на стъкло и последващото подобряване на качествата на водата са част от все още сравнително неразвит и непознат дял от науката. Поради това, озадачените погледи и възможния скептицизъм не ни изненадват въобще. Ако можете, оставете на страна всички съмнения и изпробвайте бутилката Flaska в действителност. Ние сме убедени, че ще бъдете приятно изненадани, както многото използвали  Flaska преди Вас.