Конференция "Физика, химия и биология на водата 2017"

Начало | Новини  « Живот без пластмаса - ...

Конференция "Физика, химия и биология на водата 2017"

(публикувано: 31.10.2017)

Създателят и собственик на Flaska, г-н Макс Вречко (Maks Vrecko), заедно със своя дистрибутор от Испания г-н Луис Прието (Luis E. Prieto) взеха участие в международната научна конференция "Физика, химия и биология на водата 2017".
Тази година, по време на конференцията бе организирано и изложение за представяне на иновативни технологии свързани с водата (Exhibition "Innovative technologies"). Проведе се и семинар за практическото приложение на новите открития свързани с водата "Practical application of the new knowledge about water". Всеки от участниците в изложението имаше възможност да представи своята иновация.
Flaska участва със свой щанд, където останалите участници на конференцията, а също така и гости на изложението се запознаха в детайли със същността и предимствата на структуриращата бутилка. 
Г-н Макс Вречко изнесе презентация, с която представи своя уникален продукт - бутилката Flaska.
Трябва да отбележим, че международната, научна конференция "Физика, химия и биология на водата "се провежда вече дванадесета година, като за пети пореден път се организира в България! 
Научното събитие събра в нашата столица повече от 150 водещи в сферата си специалисти и над 30 лектори, представящи своите научни открития. 
Сред участниците бяха Нобеловият лауреат проф. Люк Монтание – откривател на вируса ХИВ, проф. Джералд Полак – учен от Вашингтонския университет, доказал четвъртото агрегатно състояние на водата, а също и научен организатор на конференцията, българката Румяна Ценкова – професор по биоизмервания от университета в Кобе, Япония и много други.
Безспорно, най-голямото богатство на земята е водата! 
Учените по цял свят и до ден днешен продължават да изследват уникалните ѝ свойства.

1 1   2 2   3 3   4 4   5 5   6 6   7 7
  (1/7)