Начало | Интернет магазин  « Политика за ...

Как да изберем своята бутилка Flaska?

 КРАТКО УПЪТВАНЕ ЗА БУТИЛКАТА FLASKA

 

Как да изберем размер, защитен калъф и дизайн, които най-много отговарят на нашите потребности. 

 

1. Размер:

  • 0,3 l : Най-малкият обем, в.който се предлага бутилката. Направена е от удебелено стъкло.  
  • 0,5 l : Най-добрият обем от гледна точка на употреба. Изработена от удебелено стъкло, което я прави по-устойчива на удар и падане
  • 0,75 l: Също е направена от удебелено стъкло и е устойчива на удар. Подходяща за всеки, който пие повече вода.

 

2. Защитен калъф: 

 Flaska Classic има защитен калъф направен от памук. По този начин водата се предпазва от светлината и температурните промени. Бутилката е частично защитена и от счупване при случаен инцидент. Flaska Organic е защитена с калъф направен от сертифициран органичен памук.

 

Flaska колекциите Neo, Neo Design, Lady имат калъфи изработени от високо качествен  4 mm неопрен, който е здрав и не се къса. Защитата от удар и температурни промени е чувствително по-добра от моделите с памучен калъф.

 How to choose your Flaška?

3. Дизайн:

Всеки човек има различни предпочитания и вкусове. Flaska  предлага голямо разнообразие от цветови комбинации и дизайни. Използваните ярки цветове привличат вниманието към бутилката Flaska и постоянно Ви напомнят и подканят да пиете вода. Колекцията Neo Design  е подходяща за хора, които държат на естетичния вид на заобикалящите ги предмети. Ако търсите нещо специално Flaska Lady е Вашия избор.

 

4. Персонализация/отпечатване на надпис:

Персонализирането се извършва само върху моделите: Flaska,чиито калъфи са изработени от неопрен.

Flaska може да бъде персонализирана: чрез  отпечатване на име върху защитния неопренов калъф. Също така върху неопрена може да бъде отпечатано и фирмено лого, така Flaska се превръща в  бизнес подарък.

При желание за персонализиране на Вашата бутилка, след като изберете съответната бутилката в поръчката си, моля изберете и следната позиция като за целта изберете тук.

В графа Забележка на Вашата Поръчка моля, впишете текста, който искате да бъде отпечатан.