Начало  « Стъклена бутилка  Интернет магазин »

Doggy Flaska

 

 

Структурираща стъклена купа за вода за Вашето куче.

 


Doggy Flaska

  • Вашето куче ще се забавлява докато пие от стъклената си купа...

Стъклото е естествен материал и не отделя никакви вредни субстанции във водата.

 

  • Структурираната вода за него ще стане ежедневие...

Doggy Flaska структурира водата чрез подобрената и уникална TPS2 процедура. Произведена е в съответствие с принципите на геомантията и фун шуй.

 

  • Ще установите в последствие, че дори и Вие се радвате на Doggy Flaska...

Купата се поставя в тежка поставка, която не може да бъде преместена или преобърната от Вашето куче. Със своя естетичен вид Doggy Flaska се превръща и в приятен аксесоар за Вашия дом. Почистването на купата е лесно и бързо. Вместимостта е  0,700 l.

 

Doggy Flaska - налична в нашия интернет магазин

 

 

 

 

 

 

Doggy Flaska

Doggy Flaska – Произведено в Словения, EU!

 

Качествено изработената стъклена купа е произведена в словенския завод за стъкло Steklarna Hrastnik. Всеки продукт е гравиран със специален символ от геомантията и партиден номер. Подобно на бутилката Flaska, Doggy Flaska в последствие се подлага на TPS2 процедура с цел зареждане с различните вибрации.

 

Поставката е направена от материал с минерална структура. В процеса на производство, поставката се третира с TPS2. Това зарежда с вибрации директно продукта. Всяка поставка е ръчно изработена и уникална, поради специалния начин на оцветяване. 

 

Поставката също така е гравирана със символ нар. зоограм (мандала), създаден специално за кучета.Той е създаден от геоманта Robi Lavin от Sežana.

 

Поставката има яйцевидна форма.Тази яйцевидна форма е взаимствана от създадената такава от Walter Schauberger и се основава на математическо съотношение на октави в музиката, което я прави хармонична по отношение на своя дизайн.

 

Пълнете купата с вместимост 0.700 l с вода, един или два пъти на ден и така ще осигурите необходимото количество за деня свежа и чиста вода за Вашето куче.

Заедно с качествената храна и движението, водата се явява ключов фактор за здравето на Вашия

домашен любимец.